Vital10 op podium bij de openingsmanifestatie van ICT&Health van de e-healthweek 2019

Internist Sabine Pinedo en cardioloog Roderik Kraaijenhagen vinden dat chronisch zieken zich onnodig vaak patiënt voelen. Met de concepten TromboVitaal, een online landelijke trombosedienst (2006) en CardioVitaal, blended landelijk hartrevalidatie (2013), maken ze mensen minder afhankelijk van de zorg en brengen zij de zorg dichter bij mensen. ICT helpt hen daarbij, als middel niet als doel.

Aan welke behoeften van de patiënt hebben zij beantwoord door e-health te integreren in het zorgproces? En welke voordelen beidt integratie van e-health de zorgverlener eigenlijk? U ontdekt het tijdens deze sessie.

De afgelopen 13 jaar hebben Sabine en Roderik veel geleerd van zorg op afstand en ondersteunen van zelfmanagement aan hun patiënten. Maar om als individu gezond te blijven of te worden heb je meer nodig dan zorg alleen. Ook hier biedt e-health een echte oplossing. Met Vital10 en het publiek private BENEFIT programma wordt een ecosysteem voor gezondheid gecreëerd. Er wordt een brug geslagen tussen de zorg en de leefomgeving. Want knelpunten zijn er om op te lossen en de voordelen zijn groot.

Gezondheidsbevordering nieuwe stijl. We all Benefit!