De afgelopen weken heeft vital10 meerdere samenwerkingsovereenkomsten gesloten

&NIPED (Govert Ho) en Vital10 (Sabine Pinedo) tekenden een belangrijke samenwerkingsovereenkomst. &NIPED en VITAL10 bundelen de krachten om in het continuum van preventie tot en met chronisch ziektemanagement een vernieuwende aanpak voor gezondheidsbevordering te realiseren. &NIPED maakt het mogelijk dat mensen laagdrempelig, op een verantwoorde wijze met de persoonlijke gezondheidscheck hun gezondheid in kaart kunnen brengen. Vital10 biedt mensen een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) waarin gezonde diensten, -producten en -services met korting worden ontsloten en mensen gestimuleerd worden tot zelfmanagement en tevens begeleiding op afstand kunnen krijgen.

Tim Wernsen, directeur FysioHolland en Roderik Kraaijenhagen, algemeen directeur Vital10 en Cardiovitaal tekenden een samenwerkingsovereenkomst om blended zorg met begeleiding op afstand lijn-overstijgend aan te bieden.

Reinier-Haga MDC en Vital10 hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Het belooft een mooie samenwerking te worden met als doel om zowel huisarts als patient ondersteuning te bieden bij zorg op afstand. Onder andere zorg op afstand voor trombosezorg en leefstijl begeleiding via het PGO van Vital10.